28. heinäkuuta 2015

"Bring me the post I love the mooost!"



Katsokaa nyt sitä herranjestas ;u;

Hnnngh, olen niin onnellinen! Koko kesän olen tätä odottanut JA SE TULI. Invader Zim on palannut henkiin yli kymmenen vuoden jälkeen, meep!
Jo tämä ensimmäinen osa vastasi odotuksia, tosi hienosti piirretty ja väritetty. Ja kaikki hahmot oli juuri niinkuin pitikin, samaten huumori oli juuri IZ:ille ominaista huumoria. Eli juuri sellainen, mitä halusinkin.
Seuraavia osia odotellessa...

Ja täytyy pahoitella pitkää postaustaukoani, olotila ei vain ole ollut oikein hyvä. Enkä mielelläni haluaisi mitään angstipostauksia tänne laittaa. Voisihan se helpottaa, mutta lukijoille voisi tulla epämukava olo... 
Toinen syy viivästymiselle oli ideapuute. En vain oikein tiennyt mistä postata. Nyt on taas joitain ideoita, ja aloitetaanpa heti Invader Zimin hehkuttamisella. No hei, paras piirretty ikinä v ^ v

Kuten näette, kokeilin tehdä postauksen koneella, ja saatan jatkossakin tehdä. Sain nimittäin oman koneen tässä kesällä, ja nyt on helpompi piirtää koneella, kun kukaan ei ole häätämässä. Halusin myös kokeilla piirtää Miskalle vaatteet postaukseen, koska vaatteet on parhaita ja haluan opetella niiden piirtämistä. Tämä outfit oli tosiaan päälläni tämän tapahtuessa!

Kokeilin myös käyttää taustoina oikeita valokuvia kyseisistä paikoista, joissa nämä ovat tapahtuneet. En tiedä, pystynkö tämän toteuttaa aina, koska kaikkialla ei voi kuvia ottaa yhtä helposti kuin näin kotona. Sain kuitenkin tämä oikea tausta -idean The Amazing World of Gumballista, jossa animaatiohahmot ovat sijoitettu oikeisiin taustoihin. Lisäksi hahmoja on sekä 2D-, 3D- että "nukkeanimaatio"-tyylillä, hyvin mielenkiintoisesti animoitu sarja. Jos tykkää absurdeista sarjoista, kannattaa katsoa!

Olen myös aloittanut katsomaan Steven Universea. Sekin on aivan mahtava sarja, suosittelen todella! Omiin suosikkihahmoihin kuuluu Peridot ja Pearl, lempifuusioni on Malachite!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti